Wil jij ook een keuken om van te dromen?

Je wilt een keuken die bij je past. Bij jouw wensen, bij jouw huis en bij jouw smaak. Een leuke en spannende zoektocht. Ik help je graag en neem er alle tijd voor.

Samen realiseren wij jouw droomkeuken!

Danny Middelink Keukens IconDanny Middelink Keukens

Linie 605, Apeldoorn

4,9 14 reviews

 • Avatar J M ★★★★★ een week geleden
  Ruim 1 1/2 jaar geleden is bij ons de wens voor een nieuwe keuken ontstaan.
  Via social media kwamen we Danny Middelink keukens tegen.
  Na een berichtje was een afspraak zo gemaakt. Danny kwam bij ons
  … More thuis en heeft naar al onze wensen geluisterd en een prachtig ontwerp gemaakt (Zeker in de tijd van Corona was dat super fijn). De afspraak erna kwam Danny langs met materialen die onze voorkeur hadden en een proefkast zodat we even konden voelen hoe alles rolde en sloot. Je wil toch ook voelen en zien wat je koopt.
  Materialen mochten we in alle rust nog even houden zodat we het zowel bij daglicht al bij kunstlicht konden bekijken.
  Na een passende offerte en akkoord op de keuken begon ons avontuur.
  We hebben Danny leren kennen als een zeer prettig persoon “doordacht en rustig persoon”. Over de kleinste details werd nagedacht en als we nog een kleine aanpassing wilden op het ontwerp heeft het nooit gevoeld alsof te veel moeite was. Super fijn om thuis alles rustig uit te zoeken.
  Michel Pas van Prisma montage heeft alles helemaal naar wens geïnstalleerd. Het eind resultaat is geweldig geworden.
  Wij raden Danny en zijn bedrijf aan iedereen aan. Mochten we ooit gaan verhuizen (kan het mij nog niet voorstellen) zouden we zeker Danny bellen voor een nieuwe keuken.
  #javoordannymiddelinkkeukens
 • Avatar Harald Peters ★★★★ 7 maanden geleden
  We kennen Danny al erg lang. Toen hij besloot voor zich zelf te beginnen in de hem zeer bekende keukenbranche was de keuze voor een nieuwe keuken via DM Keukens dan ook snel gemaakt. We zijn samen aan … More de slag gegaan om onze wensen kenbaar te maken en vorm te geven. Fijne bij Danny was, dat we daarvoor goed de tijd konden nemen. Danny heeft onze keuken mogelijk gemaakt! Onze keuken wordt inmiddels al optimaal benut. We zijn er vanaf dag 1 super blij mee. Leonie en Harald
 • Avatar Dennis van Maaren ★★★★★ 3 maanden geleden
  Op een andere manier zaken doen. De adviseur (Danny) komt bij je thuis langs en neemt alles rustig met je door. Veel advies en kennis van producten. Daarnaast heel veel mogelijkheden van frontjes en aanrechtbladen. … More Veel meer dan welke keukenzaak ook, dus dit was voor ons de doorslag gevende factor. Daarnaast speelt een gun factor zeker mee. Danny hanteert nette prijzen. Geen standaard bruto keukenprijzen en dan op het eind "overleggen met manager" of "als je nu besteld dan..." en dan fikse korting. Nee, Danny geeft gelijk een eerlijke (marktconforme) prijs. Aftersales is ook belangrijk en daar staat hij ook voor. We hadden een handdoekrekje die niet lekker liep. Geen probleem. Werd snel opgelost! Een aanrader om met Danny Middelink keukens zaken te doen.
 • Avatar Ad Smits ★★★★★ 2 maanden geleden
  Danny komt bij je thuis kijken en geeft advies op maat, zonder verkooppraatjes. Hij heeft alle tijd en past als je wilt het ontwerp net zo lang aan totdat je tevreden bent. Voor een concurrerende prijs … More krijg je dan ook een keuken naar wens. De nazorg verder ook prima geregeld.

Mijn werkwijze

Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden. Daarmee gaan we samen aan de slag. We bespreken jouw situatie en jouw wensen en dat brengen we samen. Uiteindelijk vangen we dat in een levensecht 3D-model. Zo komen we tot de perfecte keuken. Ook wel fijn: ik neem ook al het regelwerk uit handen. Een keuken zonder zorgen dus.

“Danny gaat voor het optimale resultaat en is daarbij persoonlijk betrokken. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!”

Alles in huis voor jouw droomkeuken

Een mooie keuken, helemaal op maat voor jouw situatie. Dat begint met inspiratie. Wij nemen alle tijd om je ideeën te combineren met jouw wensen en eisen. Zo ontstaat de ideale keuken.

Alle tijd voor jouw ideeën

Persoonlijk advies thuis

Volledig maatwerk

Al veel tevreden klanten gingen je voor:

“Geen moment spijt van gehad”

Matt en Karin, Deventer

“Via via kwamen we in contact met Danny. Daar hebben we geen moment spijt van gehad! Danny heeft ons geholpen aan een keuken waar we nog elke dag ontzettend blij mee zijn!

Danny kwam bij ons thuis en nam alle tijd. Met goede adviezen over de materialen en zijn uitgebreide kennis over apparatuur zijn wij tot keuzes gekomen waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben.

Uiteindelijk zijn we behoorlijk afgestapt van onze oorspronkelijke plannen. En daar zit de kracht van Danny: je helpen uitvinden waar je ECHT blij van wordt en wat bij je past. We krijgen veel complimenten over onze keuken. Niet zo gek, want hij is ook echt fantastisch!”

“We genieten er elke dag van”

Ilse en Miquel, Apeldoorn

Danny dacht goed met ons mee. Hij kwam zelf met goede ideeën en alles was bespreekbaar.

Danny heeft zelfs aan onze badkamer meegeholpen!

DM KEUKENS IN HET KORT

Waarom DM Keukens jouw beste keuze is:

 • alle tijd voor jouw ideeën
 • advies en overleg aan huis
 • complete regie bij één persoon
 • totaalpakket van sloop tot verbouw
 • helemaal op maat voor jouw situatie

Kennis maken? Klinkt als een goed plan.


Telefoon

E-mail

Volg DM Keukens