Wil jij ook een keuken om van te dromen?

Je wilt een keuken die bij je past. Bij jouw wensen, bij jouw huis en bij jouw smaak. Een leuke en spannende zoektocht. Ik help je graag en neem er alle tijd voor.

Samen realiseren wij jouw droomkeuken!

Danny Middelink Keukens IconDanny Middelink Keukens

Linie 605, Apeldoorn

4,9 22 reviews

 • Avatar Mariët Geurts ★★★★★ 3 jaar geleden
  Via een goede vriend in contact gekomen met Danny Middelink Keukens. Onze oude keuken was namelijk echt aan vervanging toe!
  Wij hadden ons inmiddels al een beetje georiënteerd op de keukenmarkt. Danny
  … More is bij ons thuis geweest voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De eerste indruk was positief en hebben Danny voor een vervolg afspraak uitgenodigd. Na dit gesprek is er een eerste opzet voor de nieuwe keuken getekend, uiteindelijk hebben we het ontwerp samen aangepast tot dit prachtige eindresultaat!
  Danny gaf goede en deskundige adviezen en heeft onze wensen meegenomen in het ontwerp. Het was zeer prettig dat Danny bij ons thuis kwam, zo had hij gelijk een goed beeld van de desbetreffende ruimte.
  Het contact verliep vlot en Danny kwam zijn afspraken na.
  Op zoek naar een nieuwe keuken...dan kan je zeker contact opnemen met Danny Middelink Keukens!
  Jeroen & Mariët
 • Avatar Ger kuiper ★★★★★ 3 jaar geleden
  Onze ervaring met Danny was precies zoals we verwacht hadden. Eindelijk iemand die gewoon echt de tijd voor je neemt en meedenkt in oplossingen. Een absolute aanrader!
 • Avatar Dennis van Maaren ★★★★★ een jaar geleden
  Op een andere manier zaken doen. De adviseur (Danny) komt bij je thuis langs en neemt alles rustig met je door. Veel advies en kennis van producten. Daarnaast heel veel mogelijkheden van frontjes en aanrechtbladen. … More Veel meer dan welke keukenzaak ook, dus dit was voor ons de doorslag gevende factor. Daarnaast speelt een gun factor zeker mee. Danny hanteert nette prijzen. Geen standaard bruto keukenprijzen en dan op het eind "overleggen met manager" of "als je nu besteld dan..." en dan fikse korting. Nee, Danny geeft gelijk een eerlijke (marktconforme) prijs. Aftersales is ook belangrijk en daar staat hij ook voor. We hadden een handdoekrekje die niet lekker liep. Geen probleem. Werd snel opgelost! Een aanrader om met Danny Middelink keukens zaken te doen.
 • Avatar Richard ten Katen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Danny Middelink Keukens geeft echt advies op maat voor je keuken. Doordat ze bij je thuis komen voel je je niet gehaast en kan je echt de tijd nemen om de juiste beslissing te nemen. En dat voor hetzelfde … More geld of minder als bij andere keukenleveranciers.
  Ben je op zoek naar een nieuwe keuken dan wil ik je adviseren ook Danny Middelink een keer langs te laten komen.

Mijn werkwijze

Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden. Daarmee gaan we samen aan de slag. We bespreken jouw situatie en jouw wensen en dat brengen we samen. Uiteindelijk vangen we dat in een levensecht 3D-model. Zo komen we tot de perfecte keuken. Ook wel fijn: ik neem ook al het regelwerk uit handen. Een keuken zonder zorgen dus.

“Danny gaat voor het optimale resultaat en is daarbij persoonlijk betrokken. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!”

Alles in huis voor jouw droomkeuken

Een mooie keuken, helemaal op maat voor jouw situatie. Dat begint met inspiratie. Wij nemen alle tijd om je ideeën te combineren met jouw wensen en eisen. Zo ontstaat de ideale keuken.

Alle tijd voor jouw ideeën

Persoonlijk advies thuis

Volledig maatwerk

Al veel tevreden klanten gingen je voor:

“Geen moment spijt van gehad”

Matt en Karin, Deventer

“Via via kwamen we in contact met Danny. Daar hebben we geen moment spijt van gehad! Danny heeft ons geholpen aan een keuken waar we nog elke dag ontzettend blij mee zijn!

Danny kwam bij ons thuis en nam alle tijd. Met goede adviezen over de materialen en zijn uitgebreide kennis over apparatuur zijn wij tot keuzes gekomen waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben.

Uiteindelijk zijn we behoorlijk afgestapt van onze oorspronkelijke plannen. En daar zit de kracht van Danny: je helpen uitvinden waar je ECHT blij van wordt en wat bij je past. We krijgen veel complimenten over onze keuken. Niet zo gek, want hij is ook echt fantastisch!”

“We genieten er elke dag van”

Ilse en Miquel, Apeldoorn

Danny dacht goed met ons mee. Hij kwam zelf met goede ideeën en alles was bespreekbaar.

Danny heeft zelfs aan onze badkamer meegeholpen!

DM KEUKENS IN HET KORT

Waarom DM Keukens jouw beste keuze is:

 • alle tijd voor jouw ideeën
 • advies en overleg aan huis
 • complete regie bij één persoon
 • totaalpakket van sloop tot verbouw
 • helemaal op maat voor jouw situatie

Kennis maken? Klinkt als een goed plan.


Telefoon

E-mail

Volg DM Keukens

×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×