Wil jij ook een keuken om van te dromen?

Je wilt een keuken die bij je past. Bij jouw wensen, bij jouw huis en bij jouw smaak. Een leuke en spannende zoektocht. Ik help je graag en neem er alle tijd voor.

Samen realiseren wij jouw droomkeuken!

Danny Middelink Keukens IconDanny Middelink Keukens

Linie 605, Apeldoorn

4,9 20 reviews

 • Avatar PJ Leeuwendal ★★★★★ een jaar geleden
  We hadden een heel donkere keuken. Dit kwam niet alleen door de kleuren maar ook door de inrichting en opstelling en de plaatsing in het huis.
  We hadden behoefte aan een advies ter plekke, iemand die met
  … More ons meekeek en meedacht over de beste opties voor onze situatie.
  Danny kwam met goede ideeën en we zijn erg blij met het resultaat: een lichte ruime keuken met mooie materialen.
  Ondanks een aantal tegenslagen (zoals de aansluiting van de Quooker) zijn we zeer tevreden over de nazorg. Danny en de installateur gingen net zo lang door tot alle tegenslagen naar tevredenheid opgelost waren.
 • Avatar Mariët Geurts ★★★★★ 2 jaar geleden
  Via een goede vriend in contact gekomen met Danny Middelink Keukens. Onze oude keuken was namelijk echt aan vervanging toe!
  Wij hadden ons inmiddels al een beetje georiënteerd op de keukenmarkt. Danny
  … More is bij ons thuis geweest voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De eerste indruk was positief en hebben Danny voor een vervolg afspraak uitgenodigd. Na dit gesprek is er een eerste opzet voor de nieuwe keuken getekend, uiteindelijk hebben we het ontwerp samen aangepast tot dit prachtige eindresultaat!
  Danny gaf goede en deskundige adviezen en heeft onze wensen meegenomen in het ontwerp. Het was zeer prettig dat Danny bij ons thuis kwam, zo had hij gelijk een goed beeld van de desbetreffende ruimte.
  Het contact verliep vlot en Danny kwam zijn afspraken na.
  Op zoek naar een nieuwe keuken...dan kan je zeker contact opnemen met Danny Middelink Keukens!
  Jeroen & Mariët
 • Avatar leon kievits ★★★★★ een maand geleden
  Wij zochten in de regio Gelderland gericht naar een wat kleiner keuken bedrijf die goed bereikbaar is om vragen te beantwoorden, de juiste adviezen geeft en mooie keukens kan creëren en dat het gehele … More traject van A tot Z goed verloopt en wij grotendeels ontzorgt werden.
  Dat vonden wij in Danny Middelink van dmkeukens, hij kwam bij ons thuis voor een eerste gesprek en dat verliep prima.
  Dat heeft geresulteerd in een mooie keuken, wij zijn er erg blij mee.
 • Avatar Jeroen H. ★★★★★ een jaar geleden
  We waren op zoek naar een andere woning. En tijdens onze zoektocht hebben al snel Danny gevraagd of hij met ons kon meedenken wanneer we een woning tegenkwamen en we de keuken ingetekend wilde hebben. … More
  Zo kregen we een goed beeld van de (on)mogelijkheden. En dat terwijl we aangaven dat het nog niet zeker was of we de keuken bij hem zouden afnemen.
  Het is dan lekker makkelijk om Danny naast je te hebben, want je kunt snel schakelen en zeker met het aankopen van een woning, wil je dit ook.
  Uiteindelijk onze nieuwe woning gevonden en Danny gevraagd om langs te komen zodat we nog gedetailleerde onze wensen konden bespreken.
  De keuken wordt goed gebruikt en willen we een mooie keuken, maar ook een praktische keuken. Uiteindelijk zijn we van een kookeiland opstelling tot een schiereiland opstelling gekomen, waarbij we meer werkruimte creëren en het beter bij onze ‘situatie’ past.
  Een budget hebben we meegegeven en Danny heeft binnen dit budget een keuken voorgesteld die aan onze wensen voldeed.
  Bij het persoonlijke vervolggesprek hebben we de puntjes op de i gezet en het werkblad, de keukenkastjes en apparatuur definitief bepaald.
  In deze tijd is het spannend of alle materialen en spullen op tijd zijn, maar dat was het (bijna) zeker. In verband met de vakantie(s) ging er iets mis met de levering van de keuken en kwam deze een dag later. Hierdoor schoof de montage iets op maar doordat het team van Danny hierin heel flexibel meedachten, kwamen de monteurs in hun vakantie nog even de laatste dingen installeren. Natuurlijk een gelukje dat ze in Nederland waren, maar toch. Fijn dat ze op deze manier in de wedstrijd zitten.
  We zijn zeer tevreden met de gang van zaken! Er kan altijd iets misgaan, maar de manier waarop het opgelost wordt is nog belangrijker. Danny heeft ons top begeleid en goede adviezen gegeven. En dank aan de monteurs Mark en Tobi die nog ‘even’ terugkwamen tijdens hun vakantie.
  Wij kunnen Danny Middelink keukens van harte aanbevelen bij mensen die én een keuken willen die helemaal afgestemd
  is op hun leefsituatie en écht een persoonlijke adviseur naast zich willen.

Mijn werkwijze

Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden. Daarmee gaan we samen aan de slag. We bespreken jouw situatie en jouw wensen en dat brengen we samen. Uiteindelijk vangen we dat in een levensecht 3D-model. Zo komen we tot de perfecte keuken. Ook wel fijn: ik neem ook al het regelwerk uit handen. Een keuken zonder zorgen dus.

“Danny gaat voor het optimale resultaat en is daarbij persoonlijk betrokken. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!”

Alles in huis voor jouw droomkeuken

Een mooie keuken, helemaal op maat voor jouw situatie. Dat begint met inspiratie. Wij nemen alle tijd om je ideeën te combineren met jouw wensen en eisen. Zo ontstaat de ideale keuken.

Alle tijd voor jouw ideeën

Persoonlijk advies thuis

Volledig maatwerk

Al veel tevreden klanten gingen je voor:

“Geen moment spijt van gehad”

Matt en Karin, Deventer

“Via via kwamen we in contact met Danny. Daar hebben we geen moment spijt van gehad! Danny heeft ons geholpen aan een keuken waar we nog elke dag ontzettend blij mee zijn!

Danny kwam bij ons thuis en nam alle tijd. Met goede adviezen over de materialen en zijn uitgebreide kennis over apparatuur zijn wij tot keuzes gekomen waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben.

Uiteindelijk zijn we behoorlijk afgestapt van onze oorspronkelijke plannen. En daar zit de kracht van Danny: je helpen uitvinden waar je ECHT blij van wordt en wat bij je past. We krijgen veel complimenten over onze keuken. Niet zo gek, want hij is ook echt fantastisch!”

“We genieten er elke dag van”

Ilse en Miquel, Apeldoorn

Danny dacht goed met ons mee. Hij kwam zelf met goede ideeën en alles was bespreekbaar.

Danny heeft zelfs aan onze badkamer meegeholpen!

DM KEUKENS IN HET KORT

Waarom DM Keukens jouw beste keuze is:

 • alle tijd voor jouw ideeën
 • advies en overleg aan huis
 • complete regie bij één persoon
 • totaalpakket van sloop tot verbouw
 • helemaal op maat voor jouw situatie

Kennis maken? Klinkt als een goed plan.


Telefoon

E-mail

Volg DM Keukens

×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×