WELKOM BIJ DANNY MIDDELINK KEUKENS

De mooiste keuken,
zonder zorgen

Alle tijd voor jouw ideeën

Persoonlijk advies thuis

Volledig maatwerk

Beoordeeld met een 9+

Je wilt een keuken die bij je past, bij jouw huis en bij jouw smaak. Dat begint met een bezoek bij jou thuis, op een moment wanneer het jou uitkomt.

Alles in huis voor jouw droomkeuken

Een mooie keuken, helemaal op maat voor jouw situatie. Dat begint met inspiratie. Kijk maar eens, er is van alles mogelijk. Samen met jou neem ik alle tijd om je ideeën te combineren met jouw wensen en eisen. Zo ontstaat de ideale keuken. En je hoeft de deur niet uit, want ik kom gewoon bij jou langs.

Een slimme totaaloplossing

Wat is er nodig om jouw ideale keuken te realiseren? Misschien moet er een leiding verplaatst worden. Of wil je dat ene muurtje weg hebben? En die andere muur gestuct. Ik regel het allemaal: een totaalpakket aan diensten en oplossingen om jouw zorgen weg te nemen. We halen je oude keuken weg en nemen hem meteen mee.

Maar hoe dan?

Een keuken waar je helemaal tevreden over bent? Dat kost tijd en dat neem ik graag voor je. Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Danny Middelink
in het kort

  • alle tijd voor jouw ideeën
  • advies en overleg aan huis
  • complete regie bij één persoon
  • totaalpakket van A tot Z
  • helemaal op maat voor jouw situatie
×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×