Keukens in verschillende stijlen

Hoe kies je nou een keuken die bij je past? Om je op weg te helpen, hebben wij deze inspiratiepagina ingedeeld in een aantal trends en dat vergemakkelijkt het ontwerpen van je perfecte keuken in een later stadium.

Om je op weg te helpen, hebben wij deze inspiratiepagina ingedeeld in een aantal trends. Zo krijg je een goed gevoel voor wat er bij jou en je huis past. En dat vergemakkelijkt het kiezen van de perfect keuken in een later stadium.

All-white

Modern / Hoogglans / Minimalistisch

Een tijdloze trend is de all-white keuken. Prachtig afgewerkt met hoogglans of mat materiaal wat een fijne, rustige uitstraling geeft.

Matte touch

Modern / Mat / Minimalistich

Voor wie wat meer houdt van donkere, warme sferen. Matte touch geeft een keuken een stoere uitstraling en in combinatie met houttinten een warm gevoel. Vaak in combinatie met greeploze kastjes en deurtjes voor een optimaal strak ontwerp.

Karakteristiek

Hout / Kleur / Structuur

Karakteristieke keukens kenmerken zich door warme kleuren waarin het structuur van hout duidelijk zichtbaar is. Stevige, zichtbare grepen geven het geheel een stoere uitstraling. Een keuken met karakter.

Robuust

Stoer / Hip / Ruim

Door gebruik van natuurlijke materialen als beton en hout, in combinatie met rvs en staal krijgt uw keuken een robuuste uitstraling. Vaak komt deze stijl in een ruime opstelling het meest toch zijn recht.

Landelijk

Natuurlijk / Nostalgisch / Traditioneel

Een keuken in landelijke stijl kenmerkt zich door de gebruikte materialen, zoals een houten front en aanrechtbladen van natuursteen. Een landelijke keuken straalt veel warmte en gezelligheid uit.