Keukens in verschillende stijlen

Hoe kies je nou een keuken die bij je past?

 

Om je op weg te helpen, hebben wij deze inspiratiepagina ingedeeld in een aantal trends.
Zo krijg je een goed gevoel voor wat er bij jou en je huis past. En dat maakt het ontwerpen van jouw keuken in een later stadium veel gemakkelijker.

Modern

Eigentijds / creatief contrast / kleuren

De moderne keuken is een ware blikvanger in huis. Met levendige kleuren of unieke patronen springt deze keuken direct in het oog. Laat je inspireren door een moderne, stijlvolle uitstraling die niet verdwijnt, maar er juist uit helemaal springt.

Scandinavisch

Lichte tinten / Warm / Natuurlijk

De Scandinavische stijl staat bekend om zijn minimalistische en functionele ontwerp, waarbij de nadruk ligt op licht, ruimte en eenvoud. Natuurlijke materialen en tinten worden vaak gebruikt om een warme en gezellige sfeer te creëren. Het resultaat is een stijlvolle en praktische keuken die past bij de hedendaagse levensstijl.

Matte touch

Modern / Mat / Minimalistich

Voor wie wat meer houdt van donkere, warme sferen. Matte touch geeft een keuken een stoere uitstraling en in combinatie met houttinten een warm gevoel. Vaak in combinatie met greeploze kastjes en deurtjes voor een optimaal strak ontwerp.

Landelijk

Natuurlijk / Nostalgisch / Traditioneel

Een keuken in landelijke stijl kenmerkt zich door de gebruikte materialen, zoals een houten front en aanrechtbladen van natuursteen. Een landelijke keuken straalt veel warmte en gezelligheid uit.

Wood

Stoer / Hip / Ruim

Door gebruik van natuurlijke materialen als beton en hout, in combinatie met rvs en staal krijgt uw keuken een robuuste uitstraling. Vaak komt deze stijl in een ruime opstelling het meest toch zijn recht.

×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×