Eikenhouten keuken | Oene

Eikenhout fineer met zwarte greeplijsten

De oude keuken zag er nog prachtig uit, maar paste niet meer bij de rest van de woning qua stijl, de keuken was te klassiek. De keukenruimte zelf was aan vernieuwing toe, zowel de vloer als het plafond is vernieuwd of aangepast.

Over de keuken

Bij het spoelgedeelte hebben we gekozen voor een dieper werkblad, op die manier konden alle installatie onderdelen makkelijk ingebouwd worden in de onderkasten, bijvoorbeeld de Quooker onder andere. De eigenaren waren al in het bezit van dit mooie Falcon fornuis en maakt het totaalbeeld weer dat landelijke wat de keuken wel nodig heeft. De kastenwand is bewust in een niet al te hoge maatvoering toegepast, dit om te voorkomen dat de wand “te” aanwezig zou zijn.

“Ruim 1,5 jaar geleden is bij ons de wens voor een nieuwe keuken ontstaan. Via social media kwamen we Danny Middelink Keukens tegen.

Na een berichtje was een afspraak zo gemaakt. Danny kwam bij ons thuis en heeft naar al onze wensen geluisterd en een prachtig ontwerp gemaakt (Zeker in de tijd van Corona was dat super fijn). De afspraak erna kwam Danny langs met materialen die onze voorkeur hadden en een proefkast zodat we even konden voelen hoe alles rolde en sloot. Je wil toch ook voelen en zien wat je koopt.

Materialen mochten we in alle rust nog even houden zodat we het zowel bij daglicht al bij kunstlicht konden bekijken. Na een passende offerte en akkoord op de keuken begon ons avontuur.

We hebben Danny leren kennen als een zeer prettig, doordacht en rustig persoon. Over de kleinste details werd nagedacht en als we nog een kleine aanpassing wilden op het ontwerp heeft het nooit gevoeld alsof te veel moeite was. Super fijn om thuis alles rustig uit te zoeken.

Michel Pas van Prisma montage heeft alles helemaal naar wens geïnstalleerd. Het eind resultaat is geweldig geworden.

Wij raden Danny en zijn bedrijf aan iedereen aan. Mochten we ooit gaan verhuizen (kan het mij nog niet voorstellen) zouden we zeker Danny bellen voor een nieuwe keuken.”
#javoordannymiddelinkkeukens

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×