Fenix Londra mat met Dekton Kelya | Culemborg

Moderne industriële keuken met Miele inbouwapparatuur

Op culinair gebied wilden Albert-Jan en Nicolet het maximaal mogelijke uit hun nieuwe keuken halen en hiervoor was ruimte nodig, ze wilden een breed scala aan inbouwapparatuur van Miele in laten bouwen. Dit werd mogelijk gemaakt door de woning over de volledige breedte 3 meter uit te bouwen. Het moest een gezellige moderne werk-keuken worden.

Over de keuken

Deze prachtige Schröder keuken met Miele inbouwapparatuur overtreft elke droom op het gebied van inbouwapparatuur. In de kastenwand is een hogedruk-stoomoven toegepast met daarnaast een combi-stoomoven voor een maximaal bakresultaat. Daaronder een vacumeerlade en een gourmet-warmhoudlade. De inductiekookplaat in het eiland heeft een interne afzuiging, de achterzijde van het eiland is voorzien van een wijnklimaatkast. Een extra grote Miele MasterCool koeler is tegen de wand geplaatst met een serviesgedeelte ernaast. Het keukenfront is van Fenix in de kleur Londra en in combinatie met het Dekton werkblad kleur Kelya maakt het geheel tot een moderne industriële keuken.

Danny Middelink en ik kennen elkaar al vele jaren vanuit het vak. Hij op dat moment in de keukenapparatuur en ik vanuit het culinaire, beide werkend voor hetzelfde bedrijf.
Voor de verbouwing van de keuken waren wij op zoek naar een een bedrijf die flexibel is in aanpassingen omdat er bij ons altijd veranderingen zijn door het proces heen. Ik wist dat Danny inmiddels een een eigen keukenzaak was begonnen, naast de verschillende keuzes die ik kon maken als het gaat om leveren van de keukens viel de keuze op Danny.

Waarom? Met Danny Middelink Keukens neem je een kundig vakman in de arm, Danny denkt met je mee en heeft goede ideeën. Daarnaast heeft hij een oog voor detail en geeft goed advies als het gaat om oplossingen. De keuken ziet er prachtig uit, nu genieten! Bedankt!

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×