Greeploos grijs met hout | Apeldoorn

Modern grijs met hout en Dekton werkblad | Apeldoorn

De keuken bij Harald en Leonie was aan vervanging toe, het mocht moderner, strakker en innovatiever. Leonie bakt en kookt erg graag samen met haar dochters, dus er moest een goede oven komen en ook een combistoomoven. De oude keuken was te beperkt qua werkblad en bergruimte, vraag was of de lange muurzijde bruikbaar zou zijn.

Over de keuken

De grijstinten zijn allemaal van HPL gemaakt, dit kunststof oogt extra mat en vingerafdrukken zijn minder zichtbaar. Voor de houttint hebben we gekozen voor een vergrijsde kleur. We hebben daar een mooie kastenwand geplaatst, in combinatie met houten elementen, hierdoor bleef het gevoel van ruimte in hun keukenruimte. Het werkblad is van Dekton, een supermooi en sterk materiaal met de beste eigenschappen wat een werkblad kan hebben, krasvrij, vlekvrij en verkrijgbaar in erg veel verschillende kleuren, maar ook in marmerlook, granietkleuren. De 2 ovens zijn boven elkaar geplaatst, daarom heeft de bovenste oven een Slide & Hide deur systeem, van Neff. Om extra opbergruimte te creëren zijn extra diepe bovenkasten gebruikt en om het werkgedeelte werkbaar te houden, daaronder bovenkasten met normale diepte en in een houtkleur. We hebben het volledige project mogen verzorgen, de oude keuken gedemonteerd, alle leidingen en elektra op de juiste plek geplaatst, de muren zijn opnieuw gestuct en als laatste de nieuwe keuken gemonteerd.

We kennen Danny al erg lang. Toen hij besloot voor zich zelf te beginnen in de hem zeer bekende keukenbranche was de keuze voor een nieuwe keuken via DM Keukens dan ook snel gemaakt. We zijn samen aan de slag gegaan om onze wensen kenbaar te maken en vorm te geven. Fijne bij Danny was, dat we daarvoor goed de tijd konden nemen. Danny heeft onze keuken mogelijk gemaakt! Onze keuken wordt inmiddels al optimaal benut. We zijn er vanaf dag 1 super blij mee.

Leonie en Harald

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×