Hoogglans witte keuken | Deventer

Moderne keuken in een karakteristieke nieuwbouwwoning

Matt en Karin kochten een nieuwbouwwoning in een zeer karakteristieke wijk van Deventer. Eind 2020 hebben ze mij benaderd om mee te kijken naar hun wensen. Bij een nieuwbouwwoning wordt alles van nul af aan opgebouwd en het is mooi om te zien dat de geleverde keuken onderdeel uitmaakt van een schitterend totaal.

Over de keuken

Van begin af aan was 1 ding duidelijk: de keuken moest hoogglans wit en greeploos worden. Het werkblad is gemaakt van 12mm wit composiet en op de achterwand plinten in dezelfde kleur. Een greeploos witte keuken laat de ruimte groter lijken en door geen bovenkasten te gebruiken ontstaat er een minimalistisch geheel. De inductiekookplaat van Neff is vlak ingebouwd in het werkblad, super strak en een erg mooie eyecatcher.

“Voor ons nieuwbouwhuis waren wij ons aan het oriënteren op een nieuwe keuken. We hadden eigenlijk al min of meer onze keuze gemaakt, maar via via kwamen we in contact met Danny. Daar hebben we geen moment spijt van gehad! Danny heeft ons geholpen aan een keuken waar we nog elke dag ontzettend blij mee zijn!

Danny kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. Met goede adviezen over de materialen en zijn uitgebreide kennis over apparatuur zijn wij tot keuzes gekomen waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Uiteindelijk zijn we behoorlijk afgestapt van onze oorspronkelijke plannen. En daar zit de kracht van Danny: je helpen uitvinden waar je ECHT blij van wordt en wat bij je past.

We krijgen veel complimenten over onze keuken. Niet zo gek, want hij is ook echt fantastisch!”

Matt en Karin, Deventer

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×