Klassieke moderne keuken | Apeldoorn

Klassieke moderne keuken met inductiefornuis

Ilse en Miquel hadden een keukenruimte waar veel in geplaatst was en weer moest worden. Ze wilden ook graag een inductiefornuis, als de ruimte dit toeliet. In hun oude keuken was een kast gemaakt waar de wasmachine en droger in stonden, dit moest geïntegreerd worden in hun nieuwe keuken. De keuken moest modern zijn, maar klassiek ogen.

Over de keuken

Qua uitstraling hebben we gekozen voor een mooi lakfront in gebroken wit, met in het kader een facet. Het werkblad is van TopCore gemaakt, en relatief nieuw materiaal, stootvast en watervast. Voor de wasmachine en de droger is een kast op maat gemaakt en nu 1 geheel met de keuken. Het inductiefornuis is een schitterende blikvanger geworden. We hebben het volledige project mogen verzorgen, van demontage, installatie, stucwerk en montage.

Danny dacht goed met ons mee. Hij kwam zelf met goede ideeën en alles was bespreekbaar.
Danny heeft zelfs aan onze badkamer meegeholpen!

Ilse & Miquel, Apeldoorn

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×