Kunststof hout met keramiek werkblad | Apeldoorn

Stoere houtkleur keuken met zwarte elementen

Dennis en Melissa wilden de benedenverdieping van hun woning volledig verbouwen, met de keuken aan de voorzijde van de woning en de oude keukenruimte bij het woongedeelte getrokken. Hierdoor ontstond een mooie ruimte voor een kastenwand met kook- en spoeleiland. In de nieuwe situatie is de keuken vanaf de weg mooi zichtbaar vanwege de grote ramen die doorlopen tot de vloer, een echte eyecatcher dus!

Over de keuken

Dit kunststof houten front heeft de uitstraling van echt robuust hout en in een greeploze uitvoering, zoals deze keuken, wordt dit nog extra geaccentueerd door de zwarte greeplijsten. Het kookgedeelte, een kookplaat met afzuiging op recirculatie, is op de kopse kant van het eiland geplaatst, wat niet alleen mooi oogt maar ook praktisch is vanwege de ovens achter in de kastenwand. Met de comfortlift vaatwasser wordt het in en uitruimen van de vaatwasser een stuk makkelijker, de onderste kort kan door middel van een liftsysteem naar boven geplaatst worden.

“We zijn superblij met onze keuken. Danny Middelink keukens, bedankt voor alles.

Een echte aanrader, persoonlijk advies en maatwerk!”

Dennis en Melissa, Apeldoorn

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×