Lichte moderne keuken | Heveadorp

Lichte witte greeploze keuken met extra verlichting

In deze keukenruimte stond een grijs gelakte klassieke keuken met een rood granieten werkblad. De keukenruimte had weinig lichtinval, waardoor het een donkere ruimte was. De keukenopstelling sloot de keukenruimte op, er was daardoor meer behoefte aan een open opstelling. De nieuwe keuken mocht moderner worden, er moest meer gevoel van ruimte zijn en veel meer licht uiteraard.

Over de keuken

We hebben gekozen voor een matglans wit keukenfront, in een greeploze uitvoering. In de bodems van de hangkasten zijn dimbare inbouwspots gemonteerd en bovenop de hangkasten LED-strips die uit het zicht geplaatst zijn. Het werkblad is van 1,2cm composietsteen, met spatranden van 10cm op de achterwand. We hebben het volledige project van demontage, installatie, stucwerk en montage mogen verzorgen.

“We hadden een heel donkere keuken. Dit kwam niet alleen door de kleuren maar ook door de inrichting en opstelling en de plaatsing in het huis.
We hadden behoefte aan een advies ter plekke, iemand die met ons meekeek en meedacht over de beste opties voor onze situatie.

Danny kwam met goede ideeën en we zijn erg blij met het resultaat: een lichte ruime keuken met mooie materialen.

Ondanks een aantal tegenslagen (zoals de aansluiting van de Quooker) zijn we zeer tevreden over de nazorg. Danny en de installateur gingen net zo lang door tot alle tegenslagen naar tevredenheid opgelost waren.”

Tevreden bewoners, Heveadorp

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×