Mat wit greeploos | Deventer

Een eigentijdse keuken in een twee-onder-een-kapwoning

In 2020 kreeg ik contact met de familie Reuzel. Na 20 jaar dezelfde keuken te hebben gehad, vonden ze het tijd worden voor iets nieuws. Het oorspronkelijke idee was om de keuken hier en daar te vernieuwen, maar na een inspiratiesessie werd duidelijk dat een volledig nieuwe keuken voor hen de beste oplossing was.

Over de keuken

Deze keuken had een leuke uitdaging: zowel het werkblad als achterwand en de kasten moesten op maat gemaakt worden op een hoek van 152 graden. Het open karakter wordt gecreëerd door geen bovenkasten meer toe te passen en een koof waar de afzuigkap in verwerkt is. De keuken is greeploos en is uitgevoerd in wit matte fronten en het werkblad is gemaakt van 12mm composiet. Een prachtig eindresultaat.

“Onze dochter en schoonzoon woonden tijdens de bouw van hun huis bij ons in huis. Ze moesten nog een nieuwe keuken uitzoeken, maar vanwege Corona konden ze nergens gaan kijken. Ze kwamen in contact met DM keukens en Danny kwam bij ons aan huis om met hun in gesprek te gaan. Ze waren er al snel uit en er werd een fantastische keuken geplaatst in hun nieuwe huis.

Onze keuken was ook wel aan een opknapbeurt toe , maar in plaats van een revisie kozen we toch voor een nieuwe keuken. De mooiste materialen en de nieuwste snufjes zoals een afzuigkap weggewerkt in een koof, hebben onze keuken tot een droomkeuken gemaakt.

We genieten er elke dag van en zijn erg tevreden over Danny en zijn team. We kunnen hem bij iedereen aanbevelen.”

Marcel en Annemieke Reuzel

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×