Mat zwart en metallic Lak | Apeldoorn

Uitgesproken keuken in een uitgesproken woning.

Het voormalige wooncomplex is volledige gestript en vanaf de basis weer opgebouwd. Dit gaf alle ruimte om de woonkeuken te maken zoals men wilde, ruim en 1 geheel met de rest van de woning. Vanaf het ontwerp zijn globaal de maten bepaald en juist in het daadwerkelijke werk naar wens aangepast.

Over de keuken

De keuken moest uitgesproken zijn, daarom is gekozen voor een effectlak die later handmatig geproduceerd wordt op het keukenfront. Voor de kastenwand is gekozen voor een zwart Fenix front met een nis, waar de spoelbak in geplaatst is. Het werkblad is van 12mm massief Dekton gemaakt, kleur Laurent met “gouden aders”, een prachtige combinatie met de 2 frontkleuren en de kraan. In de kasten wand 2x een koelvriescombinatie en aan de linkerzijde een combistoomoven met Slide & Hide deur. Wij hebben het verlaagde plafond geplaatst en de montage incl. het aansluiten van de keuken verricht.

Op een andere manier zaken doen. De adviseur (Danny) komt bij je thuis langs en neemt alles rustig met je door. Veel advies en kennis van producten. Daarnaast heel veel mogelijkheden van frontjes en aanrechtbladen. Veel meer dan welke keukenzaak ook, dus dit was voor ons de doorslag gevende factor. Daarnaast speelt een gun factor zeker mee. Danny hanteert nette prijzen. Geen standaard bruto keukenprijzen en dan op het eind “overleggen met manager” of “als je nu besteld dan…” en dan fikse korting. Nee, Danny geeft gelijk een eerlijke (marktconforme) prijs. Aftersales is ook belangrijk en daar staat hij ook voor. We hadden een handdoekrekje die niet lekker liep. Geen probleem. Werd snel opgelost! Een aanrader om met Danny Middelink keukens zaken te doen.

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×