Mat zwart greeploos met wit composiet | Tiel

Trendy mat zwarte keuken met Calacatta Gold werkblad

Dit appartement was al in aanbouw, daarom moest de keuken enigszins op het installatiewerk aangepast worden, kleine aanpassingen hierin konden achteraf nog gedaan worden. Uitdaging was het werkblad qua grootte, deze moest naar de 3e verdieping en paste niet in de lift.

Over de keuken

De keuken heeft een mooi mat zwarte afwerking, in Resopal kunststof. Dit materiaal is ultra mat en oogt modern en minimalistisch. Als contrast is gekozen voor een composiet wit werkblad met doorlopende achterwand, kleur Calacatta Gold. Dit werkblad heeft een licht goudkleurige doorlopende ader. De Bora kookplaat met interne afzuiging is vlakinbouw gemonteerd in het werkblad en werkt op basis van recirculatie met intern koolstoffilter, praktisch en elegant. Het zitgedeelte aan de achterzijde van het eiland nodigt uit om gezellig samen te kokkerellen.

Wij zochten in de regio Gelderland gericht naar een wat kleiner keuken bedrijf die goed bereikbaar is om vragen te beantwoorden, de juiste adviezen geeft en mooie keukens kan creëren en dat het gehele traject van A tot Z goed verloopt en wij grotendeels ontzorgt werden.

Dat vonden wij in Danny Middelink van DM Keukens, hij kwam bij ons thuis voor een eerste gesprek en dat verliep prima.

Het heeft geresulteerd in een mooie keuken, wij zijn er erg blij mee.

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×