Moderne carbonkleur keuken | Hoenderloo

Leuke carbonkleur met schiereiland

De keukenruimte werd verplaatst naar het achtergedeelte van het huis, waar nog het een ander verbouwd moest worden, men wilde daar een schiereiland en een kastenwand waar meerdere ovens op werk/ooghoogte geplaatst moesten worden. De keuken zelf moest iets in antraciet/grafiet of Carbon zijn.

Over de keuken

Dit front is uitgevoerd in een Carbon kleur met een UV-lak afwerking supermat, gecombineerd met bronskleurige grepen. Het werkblad is gemaakt van composiet, 4 cm dik en in een Belgisch hardsteen kleur uitgevoerd. In de kastenwand hebben we een oven met magnetron geplaatst en een combi-stoomoven voor het bakken met stoom en stomen van groenten. De afzuigkap is van Novy en netjes ingebouwd in een koof, gekoppeld aan de Novy kookplaat, de afzuigkap schakelt in als de kookplaat aangezet wordt.

“Fijne man om mee samen te werken. Komt altijd zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met onze mooie keuken en super mooie Siemens apparatuur. Hij is komen kijken tijdens de levering of alles compleet was en nadat de keuken geplaatst was nog eens om te kijken of alles na wens is gegaan. Ja wij zouden hem zekers aan kunnen bevelen.” 

Gerrit en Monique

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×