Moderne grafietkleur | Lochem

Open woonkeuken met moderne uitstraling

Door de toekomstige uitbouw van 3 meter extra woonruimte kon men kiezen voor een woonkeuken met kookeiland. Naast het kookeiland bleef voldoende ruimte over voor het eetgedeelte. De wens was een combistoomoven en combimagnetron en een mooie brede inductiekookplaat.

Over de keuken

De keuken is uitgevoerd in anti-fingerprint mat grafiet, in combinatie met een licht grijs DecorTop werkblad. De zwarte elementen, zoals de afzuigkap en de kraan zijn een mooi contrast op het geheel. Extra detail is de verlichting in de nis van het eiland, wat zichtbaar is vanuit de woonkamer. Het plaatsen van het verlaagde plafond en het voorbereidende installatiewerk is uitgevoerd door de aannemer van de uitbouw. Wij hebben montage en aansluiten van de keuken verricht.

Toen wij hoorden dat we in 2021 de sleutel van ons huis kregen, was een van de eerste dingen waar we naar keken een nieuwe keuken. Door corona konden we niet naar een showroom en zo kwamen we in contact met Danny, die bij ons thuis langs kwam en al onze wensen inventariseerde. Regelmatig hebben we Danny geappt als we weer wat moois hadden gezien of wat anders hadden bedacht. Alle wensen werden door Danny meegenomen in de tekening en proefstukjes werden zelfs door Danny langs gebracht zodat we de kleuren en materialen konden meenemen bij andere keuzes voor de inrichting van het huis. Danny dacht goed met ons mee en zo kwamen we uiteindelijk tot dit fantastische resultaat waar we nog elke dag onwijs blij mee- en dankbaar voor zijn. Danny bedankt!

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×