Moderne greeploze keuken | Apeldoorn

Keuken in leisteen grijs met een dik houtmotief werkblad.

De volledige keukenruimte mocht moderner worden qua kleur en materialen. Een uitdaging was de ruimte, aangezien deze een lichte trapezium vorm heeft. De nieuwe vloer moest matchen met het werkblad, beide in een houttint.

Over de keuken

Deze keuken is in leisteen grijs uitgevoerd, het keukenfront is UV gelakt mat, anti-fingerprint. Omdat het werkblad en vloer in een lichtere houtkleur uitgevoerd zijn, konden de zwarte elementen als de spoelbak, kraan en afzuigkap als blikvanger dienen. Mooi detail is de zwarte spoelbak in het houten werkblad, deze is semi-onderbouw gemonteerd, de flens van de spoelbak is dus niet zichtbaar. Om de keukenruimte open te houden zijn geen hangkasten geplaatst en is voor een afzuigkap in een koof tegen het plafond gekozen. We hebben het volledige project van demontage, installatie, stucwerk en montage mogen verzorgen.

“Het is prettig op een persoonlijke manier met je keuken aan de slag te gaan, met professionele hulp van Danny. Thuis aan de keukentafel hebben we meerdere malen ideeën, ontwerpen en bijstellingen daarvan doorgesproken, waarbij Danny alle tijd nam.

Hij reageert snel en denkt prettig mee. Danny gaat voor het optimale resultaat en is daarbij persoonlijk betrokken. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!”

Tevreden klanten, Apeldoorn

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×