Moderne keuken en badkamer | Apeldoorn

Keuken en badkamer in een nieuwbouwwoning

Voor de keuken moest een invulling komen in een donkere kleur, met eiland en nis voor een koffiegedeelte. Verder moest de keuken modern en greeploos worden.

Over de keuken

In het begintraject zijn we gestart met een antracietkleur en lichtere grijze kleur voor de keuken, maar na een bezoek bij de Schröder fabriek in Duitsland is een combinatie van zwart eiken met een goldcrush mat front de uitkomst geworden. Goldcrush voor het eiland en het midden van het koffiegedeelte als accent, de grote kastenwand is volledig in hout-repro gemaakt. De vaatwasser is op werkhoogte geplaatst en opent door een push-to open systeem. In het kookgedeelte is een Bora kookplaat vlak ingebouwd. Als werkblad is gekozen voor een 1,2 cm composietkleur.

“Via via zijn mijn vrouw en ik met Danny in contact gekomen voor de keuken in onze nieuwbouwwoning. Vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij zijn aanpak. We konden ons verhaal doen en onze wensen kenbaar maken, waarbij hij met verschillende suggesties en inzichten kwam om ons het (mogelijke) totaalplaatje te laten zien.

Na de eerste afspraak en tekeningen zaten we in een bepaalde denkrichting, maar na een bezoek aan de showroom van de fabriek wijzigden de plannen en de kleuren. Dit was echter geen enkel probleem. Het gehele traject vanaf het eerste contactmoment tot en met de nazorg verliep bijzonder prettig en informeel. Wij zijn uiterst tevreden met onze droomkeuken!

Gaandeweg het keukenproces besloten we om de badkamer en toiletten ook door Danny te laten uitvoeren. Na een bezoek aan de showroom was het duidelijk hoe we het wilde hebben en heeft Danny alles in gang gezet om ook in deze ruimtes tot een prachtig resultaat te komen.

Danny is accuraat, houdt van korte lijntjes en legt de lat hoog waarbij hij het beste wil voor zijn klant. Hierbij omringt hij zich met vakmensen die dezelfde kwaliteitsstandaard nastreven als hij.
Wij hopen nog vele jaren van de keuken, badkamer en toiletten te genieten, maar mocht er toch nog een keer wat nodig zijn, komen wij zeker terug!”

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×