Moderne lichte en donkergrijze keuken | Apeldoorn

Lichtgrijs en donkergrijs in combinatie met een lichtgrijs composiet werkblad.

In dit relatief nieuw appartement moest een moderne keuken komen met een kastenwand en een kook/spoeleiland. Aangezien het werkblad niet met de lift naar de 2e verdieping gebracht kon worden, is deze met een hijskraan via het raam naar binnen gebracht.

Over de keuken

Dhr. Hofman wilde zijn bestaande espresso apparaat en combimagnetron terug laten plaatsen, deze waren nog relatief nieuw en zijn in de kastenwand geplaatst. We hebben in het eiland gekozen voor een down draft-afzuigsysteem wat door middel van een plasmafilter ervoor zorgt dat geurtjes effectief gefilterd worden en is een afvoer naar buiten dus niet meer noodzakelijk. Het materiaal van de keuken is uitgevoerd in een matte UV-lak in 2 kleuren grijs, hierin zijn meerdere kleuren nog leverbaar. Voor het werkblad is gekozen voor composietsteen met een volledig onderbouw spoelbak, deze is extra ruim om bijvoorbeeld een bakplaat makkelijk in te reinigen.

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×