Moderne witte keuken met sherwood kastenwand | Apeldoorn

Wit greeploos gecombineerd met een donkere eikenhouten kastenwand

De oude hoekkeuken moest vervangen worden voor een ruimere keuken, die meer aansluiting moest hebben met de rest van de woning, het eetgedeelte stond eerst meer aan de achterzijde van de woning. Het kookgedeelte mocht meer naar de kamer toe komen, in een schiereiland idee. Vanwege de benodigde kastruimte mocht de tegenoverliggende wand ook gebruikt worden.

Over de keuken

Deze keuken is een combinatie van 2 keukenmerken geworden. De witte onderkasten zijn in een extra hoge maatvoering van 84,5 cm gemaakt, waardoor de plint maar 10cm hoog hoeft te zijn. Voor de kastenwand is gekozen voor een ander merk die de juiste kleur kan leveren, maar ook een kasthoogte van 244 cm inclusief plint. We hebben de koof vooraf gebouwd en onze stukadoor heeft de volledige keuken ruimte inclusief kook gestuct voordat we konden beginnen met de opbouw. In de grote kasten wand is een koeler en vriezer, beide 178cm hoog naast elkaar geplaatst. De kookplaat en afzuigkap zijn van Novy, deze zijn op elkaar gekoppeld voor 1 simpele bediening via de kookplaat.

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×