Open greeploze keuken met hout | Apeldoorn

Keuken in grafiet kleur en robuust hout.

De bestaande keuken was een hoekkeuken, met een gasfornuis en hangkasten op de wanden. Bob en Margriet wilden meer kastruimte en wilden de rest van de woonkamer meer betrekken bij de keuken, de keuken zelf moest “open” worden.

Over de keuken

Deze mooie keuken in grafiet kleur is gecombineerd met een warme robuuste houttint. Om deze open keuken te kunnen plaatsen hebben we een muurtje verwijderd en opnieuw gestuct, zodat de schilder het geheel af kon maken in deze kleurcombinatie. Het werkblad is 8cm dik, hierdoor is de keuken ideaal qua hoogte in te werken. Het kookgedeelte is eigenlijk het midden van de keuken, daarom is gekozen voor een afzuigsysteem in het plafond en wordt het zicht juist niet belemmerd. In de hoge kasten zijn aparte opbergsystemen gemaakt per persoon, handig om je laptop of telefoon op te laden. We hebben het volledige project van demontage, installatie, aanpassingen muur/ stucwerk en montage mogen verzorgen.

“Echt fantastisch blij met deze keuken!!

Samen met Danny ontworpen, we krijgen heel vaak complimenten.”

Bob en Margriet, Apeldoorn

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×