Robuuste landstijl | Lieren

Robuuste keuken met Dekton werkblad

Bij dit project moest rekening gehouden worden met de verspringing in de muur, het werkblad moest hierop aangepast worden net zoals de schouw boven het fornuis. Om even te kunnen zitten in de keuken was de wens een schiereiland in het midden van de ruimte te plaatsen.

Over de keuken

De kleur van het werkblad was bepalend, dit moest Dekton in de kleur Kelya worden en het fornuis was ook al gekozen. We hebben een paar kastjes op maat laten gemaakt om het fornuisgedeelte symmetrisch op de muur uit te laten komen. Er is gekozen voor een spoelbak in dekton uitgevoerd, de kleur loopt zo in 1 stuk door. We hebben een prachtige oven van Stoves met verschillende ovenruimtes, waaronder een sudderoven geplaatst, mooi in het midden van de kleinere muur. Verrichte werkzaamheden: demontage en afvoeren oude keuken, installatiewerk, stucwerk en monteren aansluiten van de keuken.

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×