Sherwood eiken zwart | Wilp

Van klassiek naar modern

In deze prachtige woning stond een echte klassieke keuken met een schouw, waarin de naam van de woning erg mooi bewerkt was in de rand. De nieuwe keuken moest moderner worden met een oplossing voor de schouw. Een donkere keuken met het werkblad wat sprekend moest zijn, dat was het uitgangspunt. De vloer was voorzien van een donkere tegel, met daaronder vloerverwarming.

Over de keuken

We zijn het project gestart met het verwijderen van de oude keuken, de tegelvoer hebben we verwijderd en de vloerverwarming in tact gelaten. Na het installatiewerk en stucwerk zijn we begonnen met de opbouw. Een zwart sherwood eikenkleur keukendeurtje in combinatie met een warme grijstint werkblad is het geworden. Het spoelgedeelte is voorzien van 1 grote en een kleine onderbouw spoelbak, met een Quooker er tussen als kraan en keukenboiler. De inductiekookplaat is vlak geïntegreerd in het werkblad en een hoofdvrije afzuigkap erboven. Verrichte werkzaamheden: demontage en afvoeren oude keuken, vloer verwijderd en opgebouwd, installatiewerk, stucwerk en monteren aansluiten van de keuken.

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×