Stijlvolle klassieke keuken | Barneveld

Modern en klassiek

De vorige keuken was klassiek maatwerk en eigenlijk nog best mooi. Toch mocht de keuken een moderner karakter krijgen, frissere kleuren en materialen. Tevens waren de inbouwapparaten wel aan vernieuwing toe.

Over de keuken

Om het klassieke karakter enigszins te behouden is gekozen voor een spoten kaderfront in een frisse grijstint, de tegels op de muur matchen perfect bij deze kleur. Door de tegels in visgraat motief te plaatsen krijgt het net de juiste aandacht, samen met de 2 stoere wandplanken in kastanie kleur hout. Het werkblad is van wit composiet gemaakt en hebben we door laten lopen in de vensterbank tot tegen het kozijn. De spoelbak is ondergebouwd en is van Villeroy en Boch. Voor het kookgedeelte is gekozen voor een Bora kookplaat met afzuiging naar buiten.

We contacted Danny after researching various other suppliers as well. It was great that Danny visited us in our home, really getting a sense of the space and our requirements. The entire renovation project was done profesionally, the quality is good and the end-result looks amazing! We were also very happy with the installation and tiling done by Stephan van Zutphen.
I would gladly recommend Danny to others.

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×