Stijlvolle mat zwarte keuken | Apeldoorn

Moderne keuken geplaatst in een volledig verbouwde woning.

De keuken moest vooral praktisch zijn, maar wel modern qua uitstraling. Zwart is al een langere tijd een trend en in combinatie met natuurlijke lichtere materialen in de woning kan dit mooi gecombineerd worden. Ook moest rekening gehouden met de hoogte van de inbouwapparaten, deze mochten niet te hoog, maar wel op werkhoogte geplaatst worden. Het moest een echte leefkeuken worden waarin familie en vrienden zich makkelijk konden begeven.

Over de keuken

Omdat de keuken een supermatte uitstraling moest krijgen is gekozen voor een anti-fingerprint HPL afwerking voor de deuren. Het composiet werkblad in een warme grijstint combineert erg goed met de overige kleuren in de woning, zo is het één geheel geworden met de woonruimte. De inbouwoven en combimagnetron zijn boven elkaar geplaatst, maar wel op een fijne werkhoogte. Achter in het eiland is ruimte gecreëerd voor 2 zitplaatsen.

We waren op zoek naar een andere woning. En tijdens onze zoektocht hebben al snel Danny gevraagd of hij met ons kon meedenken wanneer we een woning tegenkwamen en we de keuken ingetekend wilde hebben.

Zo kregen we een goed beeld van de (on)mogelijkheden. En dat terwijl we aangaven dat het nog niet zeker was of we de keuken bij hem zouden afnemen.

Het is dan lekker makkelijk om Danny naast je te hebben, want je kunt snel schakelen en zeker met het aankopen van een woning, wil je dit ook.

Uiteindelijk onze nieuwe woning gevonden en Danny gevraagd om langs te komen zodat we nog gedetailleerde onze wensen konden bespreken.

De keuken wordt goed gebruikt en willen we een mooie keuken, maar ook een praktische keuken. Uiteindelijk zijn we van een kookeiland opstelling tot een schiereiland opstelling gekomen, waarbij we meer werkruimte creëren en het beter bij onze ‘situatie’ past.

Een budget hebben we meegegeven en Danny heeft binnen dit budget een keuken voorgesteld die aan onze wensen voldeed.

Bij het persoonlijke vervolggesprek hebben we de puntjes op de i gezet en het werkblad, de keukenkastjes en apparatuur definitief bepaald.

In deze tijd is het spannend of alle materialen en spullen op tijd zijn, maar dat was het (bijna) zeker. In verband met de vakantie(s) ging er iets mis met de levering van de keuken en kwam deze een dag later. Hierdoor schoof de montage iets op maar doordat het team van Danny hierin heel flexibel meedachten, kwamen de monteurs in hun vakantie nog even de laatste dingen installeren. Natuurlijk een gelukje dat ze in Nederland waren, maar toch. Fijn dat ze op deze manier in de wedstrijd zitten.

We zijn zeer tevreden met de gang van zaken! Er kan altijd iets misgaan, maar de manier waarop het opgelost wordt is nog belangrijker. Danny heeft ons top begeleid en goede adviezen gegeven. En dank aan de monteurs Mark en Tobi die nog ‘even’ terugkwamen tijdens hun vakantie.

Wij kunnen Danny Middelink keukens van harte aanbevelen bij mensen die én een keuken willen die helemaal afgestemd is op hun leefsituatie en écht een persoonlijke adviseur naast zich willen.

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×