Stoere grijze keuken met hout | Apeldoorn

Keuken in antraciet kleur en robuuste houten elementen in Kastanie.

In de oude keuken was een groot fornuis geplaatst, en nam een te prominente plaats in, maar de ruimte van het nieuwe kookgedeelte mocht zeker niet minder worden. De bestaande vrijstaande Amerikaanse koeler mocht blijven en moest geïntegreerd worden in de nieuwe keuken. Voor het bakken moest een goed alternatief komen, maar dan op werkhoogte.

Over de keuken

Deze keuken is uitgevoerd in een UV-lak mat grijze tint, gecombineerd met houtfineer in Kastanie kleur. Als vervanger van het fornuis is gekozen voor een brede inductiekookplaat van Neff met Twistpad bediening, een magnetische schijf die makkelijk te verwijderen is om de kookplaat te reinigen. De oven is voorzien van Slide & Hide deur, de deur schuift onder het bakgedeelte naar binnen, je haalt daardoor veilig het gerecht uit de oven zonder je te branden. We hebben de Amerikaanse koelvriezer ingebouwd in extra dikke houtpanelen van 10cm dik, deze houttint komt elders in de keuken ook terug.

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×