Tijdloze witte keuken | Apeldoorn

Moderne witte keuken met tegels als accent

Gezien de beperkte ruimte moest een oplossing gezocht worden in het ontwerp, aangezien de 2 hoge kasten een must is, voor een koelvries-combinatie en oven die op werkhoogte geplaatst moet worden. De keuken moet modern ogen, maar tijdloos.

Over de keuken

Qua keukenfront is gekozen voor een Fenix afwerking, supermatte fronten en voelt zacht aan. De combinatie met het houten werkblad geeft de achterwand ruimte om een leuk accent aan te brengen, de tegels zijn uitgesproken en toch subtiel. De spoelbak is semi-onderbouw geplaatst waardoor het optisch erg strak oogt.

“Het was fijn dat Danny aan huis kwam, zodat hij goed kon meedenken over de juiste indeling van de keuken. Hij gaf daarbij goede adviezen en tips. Nadat de keuken was geplaatst wilde ik toch nog een extra schap aan de muur, dat was geen probleem en heeft hij geregeld. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken.”

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×