Warme bianco kleur keuken met hout | Apeldoorn

Een moderne keuken met een klassiek karakter

De oude keuken was telkens een beetje aangevuld met elementen, grotendeels voor de kastruimte. Toch moest de nieuwe keuken opener worden en zonder bovenkasten, in een compactere keuken is dit ideaal voor het gevoel van ruimte. Qua kleur mocht het warmte uitstralen en het hout in de keuken moest matchen met de rest van de woning. Om meer kastruimte te creëren als compensatie voor de hangkasten mochten 2 servieskasten in dezelfde stijl terug komen. Hiervoor moest de bestaande radiator aangepast worden. Het spoel- en kookgedeelte is op dezelfde plek geplaatst.

Over de keuken

De keukenfronten zijn van MDF gemaakt met een binnenkader, de kleur is gebroken wit gecombineerd met een warme houtkleur. De kleur van de achterwand is er perfect bij gekozen. Het werkblad is van TopCore, een relatief nieuw kunststof materiaal met zeer goede eigenschappen, stootvast, vlekvrij en omdat het materiaal wat dikker is, zorgt een reliëf in de toplaag ervoor dat het lijkt op steen (afhankelijk van de kleur). We hebben het volledige project van demontage, installatie, stucwerk en montage mogen verzorgen.

“We waren al een tijdje toe aan een nieuwe keuken maar bij het bezoeken van een aantal keukenzaken werden we al snel overspoeld door het grote aanbod en de verschillende adviezen van verkopers. We hadden behoefte aan iemand die ons zou helpen de keuken te vinden die echt bij ons past.

Toen kwam door een tip op facebook Danny Middelink op ons pad die daarvoor de juiste persoon bleek. De samenwerking met hem en zn team was relaxed, vertrouwenwekkend, met veel verstand van zaken en een grote bereidwilligheid.

We genieten nu elke dag van een keuken die helemaal naar onze wens en smaak is: gezellig, rustig, van grote kwaliteit en super praktisch.”

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×