Zijdeglans witte greeploze keuken | Ugchelen

Een wit met zwarte keuken in een moderne woning.

De oude keuken was aan vervanging toe, maar de nieuwe keuken moest wel een geheel worden met de rest van de woning. Daarom zijn onderdelen in het woongedeelte zelf ook aangepakt, de oude haard is veranderd, een nieuwe vloer is geplaatst en de muren zijn gestuct. De nieuwe keuken moest meer opbergruimte hebben, hierdoor is de radiator aangepast en nieuwe bijbehorende kasten geplaatst tegen de wand.

Over de keuken

In deze greeploze zijdeglans witte keuken is gebruik gemaakt van doorgetrokken deuren en een rvs-greeplijst. Het werkblad is van TopCore volkern kunststof gemaakt, vanwege de dikte van het materiaal is het mogelijk een reliëf in de toplaag aan te brengen, dit maakt het werkblad echt speciaal. Zowel de plint op het werkblad als de vensterbank zijn voorzien van TopCore.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Via een goede vriend in contact gekomen met Danny Middelink Keukens. Onze oude keuken was namelijk echt aan vervanging toe!
Wij hadden ons inmiddels al een beetje georiënteerd op de keukenmarkt. Danny is bij ons thuis geweest voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De eerste indruk was positief en hebben Danny voor een vervolg afspraak uitgenodigd. Na dit gesprek is er een eerste opzet voor de nieuwe keuken getekend, uiteindelijk hebben we het ontwerp samen aangepast tot dit prachtige eindresultaat!

Danny gaf goede en deskundige adviezen en heeft onze wensen meegenomen in het ontwerp. Het was zeer prettig dat Danny bij ons thuis kwam, zo had hij gelijk een goed beeld van de desbetreffende ruimte.
Het contact verliep vlot en Danny kwam zijn afspraken na.
Op zoek naar een nieuwe keuken…dan kan je zeker contact opnemen met Danny Middelink Keukens!

Jeroen & Mariët, Ughelen

Wil jij ook jouw droomkeuken?

Neem direct, volledig vrijblijvend contact met me op! Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

Kom in contact:


×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×