Hierom kies je voor Danny Middelink Keukens

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent, daarom wordt elke keuken ontworpen met alle zorg en aandacht.

Daar neem ik alle tijd voor en daar ben ik heel flexibel in. Dus als jij liever ’s avonds een afspraak wilt plannen, dan vind ik dat helemaal prima.

Maar ik snap dat je wel wilt weten wat je kunt verwachten. Daarom neem ik je kort mee door mijn werkwijze. Zo gaan we samen aan de slag met jouw ideale keuken.

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek bij jou thuis inventariseren we jouw wensen en verwachtingen. De keukenruimte kan tevens ingemeten worden, zodat het keukenontwerp hierop aangepast wordt.

2. Ontwerpen

Alle technische informatie uit het eerste gesprek wordt verwerkt in een 3D ontwerp, zo krijg je een zeer realistische indruk van je nieuwe keuken. Door middel van kleurmonsters bepaal je welke kleur en stijl past bij je woonruimte.

3. Tweede afspraak

Tijdens het vervolggesprek worden verdere details uitgewerkt, de kosten worden inzichtelijk en eventuele aanpassingen worden doorgevoerd. Als de keuken dan helemaal naar wens is wordt het ontwerp klaar gemaakt voor productie.

4. Leveren en montage

Leveren en montage. Onze ervaren monteurs zullen de montage voor je verzorgen. Wil je de keuken alleen laten leveren en zelf de montage uitvoeren? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Ik help jou aan je droomkeuken

Een keuken waar je helemaal tevreden over bent? Dat kost tijd en dat neem ik graag voor je. Ik kom bij je langs met kleurstalen en voorbeelden en daarmee gaan we samen aan de slag. Uiteindelijk neem ik al je ideeën mee in een realistisch 3D-ontwerp. Zo komen we tot de perfecte keuken.

×

Hi!

Klik hieronder om met me Whatsappen!

×